Вестник „Дейли Мейл“ излезе със статистика на зрителите, които са гледали Фюри – Усик без да плащат. Пиратските стриймове на мача в Рияд, който украинеца спечели, са били над 20 млн. Вестникът се позовава на анализ на Yield Sec и уверено заявява, че двубоят за титлата в тежка категория между украинеца Олександър Усик (22-0, 14 нокаута) и британеца Тайсън Фюри (34-1-1, 24 нокаута) е бил гледан от над 20 милиона души по света чрез пиратски стриймове.

Източникът изчислява, че ако всички тези хора са гледали двубоя легално на PPV, организаторите биха събрали допълнително 95 млн. долара. Yield Sec следи ресурсите за наличие на пиратски стриймове и идентифицира около 2000 сайта, които излъчват събитието безплатно и нелегално.

Според тяхното проучване около 18% (4 млн. души) от използвалите пиратски стриймове са граждани на Обединеното кралство. Други 25 % (5 млн. души) са от Северна Америка.

Всъщност Yield Sec не отчита броя на хората, които са гледали незаконни стриймове, а броя на незаконните стриймове. Това означава, че броят на хората, които са използвали пиратски услуги, всъщност е бил много по-голям от 20 милиона.