Мощната атака на Олександър Усик в деветия рунд на битката с Тайсън Фюри, която доведе до нокдаун за Циганския цар ще бъде помнена дълго от зрителите. Това бе може би и момента, който спечели мача за украинеца и той стана абсолютен световен шампион в тежка категория.  Усик накара Фюри да се държи на въжетата, докато му нанасяше редица опустошителни удари в този решаващ рунд на двубоя. Фюри изглеждаше близо до това да се стовари на земята, но бе спасен от гонга.

А известните лица, които наблюдаваха до ринга, не можеха да повярват на това, което се случваше пред тях. Появи се ново видео, на което се виждат реакциите на Кристиано Роналдо, членовете на семейството на Фюри и редица други звезди с очи, приковани към действието.

Кристиано Роналдо наблюдаваше майсторския клас на Усик от първия ред и закри с ръка устата си от изненада, когато битката се изплъзна на Фюри. Най-големият син на Фюри - Принц Джон Джеймс - бе забелязан да гледа уплашено и да хапе шапката си, докато баща му поемаше най-големите удари на вечерта - рядка гледка в бой с Тайсън Фюри.

Братът и звездата от "Островът на любовта" Томи Фюри също изглеждаше нервен, докато виждаше какво се случва пред него, преди да скочи, за да изкрещи няколко окуражителни думи в посока на брат си. А друга боксова звезда Дейвид Хей остана с увиснала челюст.

Никой не можеше да повярва, че Фюри изглеждаше на път да претърпи първо поражение в кариерата си. За съжаление на британеца това в крайна сметка беше краят на дългогодишния му непобеден рекорд, който сега го оставя с 35-1-1.