Ютубърът превърнал се в боксьор KSI иска мач срещу футболната легенда Златан Ибрахимович. Рапърът не се посвени да потърси битка със Златан, въпреки че швезда има черен колан по таекуондо.

41-годишният Ибрахимович сложи край на футболната си кариера преди 2 седмици, когато приключи сезона в Серия А. Така че Ибра е свободен да търси нови предизвикателства, след като спечели 13 шампионски титли в четири различни държави, в които игра.

Една от възможностите може да бъде Ибрахимович да използва невероятните си умения в бойните изкуства. Шведът е експерт по таекуондо. Той придоби най-високите отличия в спорта, когато беше само на 17 години.

И Ибра по-късно беше награден със специален черен колан от италианския национален отбор през 2010 г. След това той показа впечатляващите си умения на ритници във видео публикувано преди 2 години.

KSI сега се надява, че Ибрахимович може да пренесе своя боен опит неговата верига Misfits Boxing. Самият KSI впечатли с няколко победи на ринга. И би се радвал да се изправи срещу Ибрахимович в битка за пари, въпреки ясните умения на шведа.

На въпроса как би се почувствал относно „присъединяването на Ибрахимович към вселената на Misfits“, KSI каза: „Бих се радвал това да се случи. Това би било невероятно. Виждал съм го срещу крушата. Изглежда, че може да удря. Хайде братле! Качи се на ринга, влез между въжетата колега.“