Олександър Усик потвърди, че води преговори с Тайсън Фюри за сблъсък през следващата година, но твърди, че Циганския крал иска 500 милиона паунда за шоуто, което е истинска "лудост". Усик победи Антъни Джошуа за втори път след съдийско решение през август, за да запази своите титли на WBA, IBF, WBO, IBO в тежка категория, а украинският боксьор сега иска да добави колана на WBC на Фюри към своята колекция.

Усик настоя, че не се интересува да се бие с друг боксьор, тъй като иска да стане безспорен световен шампион в тежка категория, но и призна, че сделката може да се провали поради „лудите“ искания на Фюри.  Говорейки пред Parimatch, Усик заяви: „Не знам нищо за това какво прави или мисли Тайсън Фюри. В преговори сме за мач и правим всичко възможно този двубой да се случи. Разбира се,  искам тази битка да е следващата година. Но ако Тайсън Фюри не се интересува от мач през следващата година, тогава не е възможно да се бием срещу него. Не се интересувам да се бия с друг боксьор, така че нека изчакаме".

"Той говори за 500 милиона паунда за битката. Той е луд, но в добрия смисъл на думата. Аз също бих искал толкова пари, но това е нещо откачено. Ще видим", завърши Усик.