Тайсън Фюри и Антъни Джошуа остават две от най-големите имена в тежката категория, с ясни цели на гърба си за всеки, който иска да се изяви и да бъде следващото голямо нещо в най-популярната боксова дивизия. Фюри остава непобеден в кариерата си, двукратен шампион в тежка категория, който е само на един двубой от това да се пребори за първата безспорна титла в дивизията след Ленъкс Люис.

Това винаги е било цел на Джошуа, който сега има три загуби и в момента е извън картината на титлите. Общото между двамата мъже, освен тяхната националност и статут на звезди, е, че феновете искат да ги виждат да се бият по-често и срещу истински заплахи.

Един от мъжете, които могат да бъдат считани за такива, е непобеденият боксьор Арсланбек Махмудов.  Махмудов е с резултат 17-0 и е нокаутирал всичките си съперници с изключение на един, като впечатляващите 13 от нокаутите му идват в първите два рунда. Неотдавна той заяви, че иска да победи британците.

„Със сигурност ми харесва да се бия с Тайсън Фюри. И Джошуа също ми харесва. Бих искал да се бия с тези момчета - затова съм тук... Слушайте, когато излизам на ринга, целта ми е да унищожавам. Това не е тайна. Това е моята цел. Това е моята природа. За мен това не е игра”.

Махмудов ще се бие заедно с Фюри в следващия мач, макар и доста по-надолу в схемата. Той е част от ъндъркартата на боя Фюри - Нгану на 28 октомври. Руснакът ще се изправи срещу Агрон Смакич, който има 20 победи и 2 загуби.

Хърватският левичар 18 нокаута от 20 победи, но е губил всеки път, когато се е опитвал да мине на най-високото ниво. Ако Махмудов се справи според очакванията, феновете биха искали да го видят с по-предизвикателен съперник, ако иска на 34 години наистина да се бие с тези топ имена, които споменава.