В главното събитие на шоуто в Глендейл тази нощ, шампионът на WBC в суперсредна категория Хайме Мунгуя от Мексико (44-1, 35 нокаута) нокаутира Ерик Базинян (32-1-1, 23 нокаута), канадец от арменски произход. По този начин мексиканеца остави зад гърба си поражението по точки от Канело Алварес в предходния си бой.

Началният рунд бе много добър. Започна с битка с удари, като Базинян беше малко по-активен. Мунгуя се опита да се приближи, но не успя. Шампионът все пак имаше последната дума в откриващия рунд: той пусна комбинация от няколко удара и удари добре с ляво кроше.

Базинян уверено държи Мунгуя на разстояние ръка, но започна да се разпада, когато съперникът му вдигнеше темпото. От Базинян се иска да използва по-често дясната си ръка. И той го прави - хубав 4-ти рунд от аутсайдера.

Време беше Мунгуя да повиши темпото и плътността на боя, тъй като го правеше само спорадично, отстъпвайки на опонента си в чистия бокс. Мексиканецът често атакуваше тялото. Изглеждаше, че това започна да се отплаща. Страхотен 6-ти рунд от страна на фаворита, а ударът и работата с крака на Базинян започнаха да отслабват.

Мунгия шокира Базинян с десен прав в 7-и рунд и хаотично се втурна да нокаутира. Съперникът му бързо се възстанови и дори се опита да вземе инициативата. Хубава комбинация от страна на канадеца в 8-ия рунд, но той не успя във втората половина на частта.

Претендентът обаче не издържа в 10-ия рунд. Нокаут! Базинян беше уморен, поемайки много удари. Съдията моли канадеца да "покаже нещо". Той се опита да поеме инициативата, но веднага се приземи след къс ляв контраудар. Мунгуя завърши и Базинян падна на платното, като не успя да се изправи повече на крака.