Флойд Мейуедър официално преговаря с Мани Пакяо за реванш в Лас Вегас догодина. Американската легенда победи филипинеца през 2015 г. след 12 рунда. Това е една от 50-те победи на Парите на ринга, като той се оттегли без загуба. Сега обаче Мейуедър е готов да постави на масата професионалния си рекорд, защото мача с Пакяо няма да е благотворителен

Първият мач между двамата бе с награден фонд от 500 млн. паунда. Пакяо също се отказа преди година, но наскоро намекна, че може да се върне на ринга. Парите пък записа четири победи в демонстративни мачове.

Global Titans – компанията, която урежда следващият бой на Мейуедър в Дубай, води преговорите между двете страни. „Работим за мач между Мейуедър и Пакяо. Договорката може да бъде обявена в началото на декември. Това ще е реванш, няма да е демонстративен бой и той ще е догодина“, обяви изпълнителния директор на Global Titans Удай Синх.

Мейуедър се оттегли от бокса през 2017 г., а в момента е на 45 г., Пакяо се боксира до миналата година и сега е на 43 г. Мейуедър обаче има още един демонстративен мач преди това – срещу ютубъра Деджи на 13-и ноември.