Конър Макгреър обвини Флойд Мейуедър, че лъже относно хонорарите, които прибира от демонстративни мачове. Парите се оттегли без да загуби нито веднъж в кариерата си, като последният му професионален мач бе победа над Макгрегър.

В събота Мейуедър ще се изправи срещу японеца Микура Аскуара в демонстративен мач. Американецът обяви, че ще получи хонорар между 15 и 20 млн. долара за боя. Парите твърди, че е прибрал 100 млн. долара за предишен демонстративен мач срещу Логан Пол. Нещо, което според Макгрегър не е вярно.

„Мейуедър е пълен с лъжи“, написа ирландеца в Туитър, но бързо изтри съобщението. После добави: „Той твърди, че е взел 100 млн. за спаринг с Пол, а никога не влезе в топ 100 списъка на Форбс. Той не е взел 20 млн. за цяла година от 2017 г., когато се бихме за последно иначе щеше да е в списъка на Форбс. Тоест, не е получавал толкова пари от 5 г. С други думи, само лъжи“.

Онзи ден Мейуедър обяви, че ще има реванш срещу Макгрегър, който е в подготовка и е планиран за 2023 г. Когато двамата се срещнаха за последно през 2017, американеца спечели с технически нокаут в 10-и рунд.

След боят тази събота, Мейуедър има още един демонстративен мач в Дубай през ноември. Отново срещу ютуб сензация.