Конър Макгрегър настоя, че "не се интересува" от втори боксов мач с Флойд Мейуедър. Непобеденият с 50:0 Мейуедър, на 45 години, победи Макгрегър, когато двамата се срещнаха в кросоувър на UFC през 2017 г. Оттогава Мейуедър има три демонстративни двубоя, които не са официални и не засягаха историческия му рекорд.

Но Мейуедър може да срещне 34-годишния Макгрегър отново през следващата година. В интервю за Daily Mail, Майуедър, който се завръща през уикенда в Япония срещу MMA звездата Микуру Асукара в три рундова демонстрация потвърди продължаващите дискусии с Макгрегър за реванш. Той каза: „Искам да отида там този уикенд и да се забавлявам. След това имам друга демонстрация в Дубай през ноември... и аз и Конър Макгрегър през 2023 г. Не знаем дали ще бъде демонстрация или истинска битка. Но имаше разговори и за двете. Бих предпочел демонстрация"

Макгрегър обаче отвърна на потвърждението на Мейуедър за преговори чрез Instagram. Ирландецът сподели снимка на ъперкът от първата им среща с надпис: „Не се интересувам“.