Майк Тайсън публикува нови кадри от тренировки, на които впечатлява със силата си на 56-годишна възраст. Бившият безспорен световен шампион в тежка категория шокира света през 2020 г., като се завърна на ринга за демонстративен мач.

Малко след началото на пандемията от COVID Тайсън започна да публикува клипове как тренира във фитнеса. Тези кратки видеоклипове привлякоха огромно внимание и станаха изключително популярни, което му даде повод за размисъл.

През ноември 2020 г. Тайсън се върна на ринга и направи осем рунда с Рой Джоунс младши. Двубоят беше определен като равен и Железния се радваше, че все още може да се бие добре. Очакваха се още мачове, но почти три години по-късно това не се е случило до днес, въпреки че Тайсън все още отказва да изключи тази възможност. Сега той публикува свежи кадри от тренировките си и изуми феновете с представянето си на 56-годишна възраст.

Един коментира: „Майк Тайсън все още е звяр“. Втори написа: "За 56, той все още го има."  Друг фен каза: "Възрастта е само число за Тайсън.", а друг добави: „Пичът е на 56 г. и все още би наритал 99,9 процента от задниците на хората. Той дори би ви оставил с хубав цитат за живота, след като ви нокаутира.“