Боксовата легенда Майк Тайсън бе заснет как използва бастун докато се движи, пристигайки в хотел в Ню Йорк. 56-годишният бивш световен шампион върви много бавно помагайки си с огромна тояга, докато влиза в сградата на хотела в сряда.

Тайсън е облечен с розова фланелка и бежови шорти, но използва пръчката, за да се подпира на нея. Наскоро Железния уплаши всички фенове като обяви в подкаста си Hotboxin, че най-вероятно скоро ще умре. А сега е заснет помагайки си с бастун.

“Всички ще умрем рано или късно, разбира се. Но когато се погледна в огледалого виждам онези мънички петънца по лицето ми и си казвам „Уау“. Това означава, че моят срок на годност изтича и то много бързо“, каза тогава Тайсън в предаването си.

Използването на бастун за придвижване изненада мнозина, защото макар и на 56 г. Желения Майк продължава да тренира усилено. Насоро пусна кадри как се занимава и демонстрира някои наистина тежки удари.

Тайсън също така наскоро даде своето мнение относно това, кой ще спечили евентуална битка между британците Антъни Джошуа и Тайсън Фюри. Фюри обяви, че би се върнал на ринга единствено за битка с Ей Джей и то, ако тя е напълно безплатна за зрителите.

Майк Тайсън обяви, че Фюри е „твърде неуловим“ за Джошуа и ще излезе победител.

„Знаете ли, аз харесвам Джошуа, но мисля че Тайсън е твърде неуловим за него и Ей Джей няма да може да го удари“, каза Железния Майк пред Foght Hype TV. „Нека обаче да кажем, че харесвам Джошуа и да запазим нещата така. Може би той удря по-силно от Уайлдър, но не удря по-бързо от Уайлдър. А ако не удря по-бързо от него, няма как да докосне Тайсън Фюри. Това виждам аз“.