Боксовата легенда Майк Тайсън мисли, че дните му са преброени и ще умре „наистина скоро“. 56-годишният бивш шампион разкри подозренията си в своя подкас Hotboxin’. Тайсън си говори с терапевта Шон Макфарлънд, който бе гост на предаването, и разговора се премести към темата за смъртта.

„Всички ще умрем един ден, разбира се“, обяви Железния Майк. „Когато се погледна в огледалото виждам тези малки петна по лицето ми. И си казвам: „Уау, явно моята дата на годност наближава. Наистина скоро“.

56-годишният боец говори и за парите и фалшивото чувство на сигурност, което те дават. Той обяви пред слушателите си, че „парите не означават нищо за мен“. „Винаги съм казвал на хората: тези, които си мислят, че парите ще ги направят щастливи, не са имали пари преди това. Когато имаш много не можеш да очакваш някой да те обича. Как да ти се обясня в любов, когато имаш 500 млрд? Те дават фалшиво чувство за сигурност. Хората не мислят, че банките може да се сринат. Смятат, че са недосегаеми, когато имат много пари, а това не е вярно“, добави Тайсън.