Майк Тайсън посочи мексиканеца Айзък Крус като настоящия боец, който най-много му напомня на него. През последните години Железния Майк често е сравняван със съперника на Крус в лека категория Джервонта Дейвис, но сега той настоя, че всъщност се е бил повече като човека, когото Дейвис победи през 2021 г.

„Ако трябва да кажа, че някой е най-близък до мен, бих казал Исак Крус“, каза Тайсън пред „Ринг Магазин“.  „Той е нисък и набит за теглото си, както бях и аз, и се нахвърля върху теб. Хората може да си помислят, че ще кажа Джервонта Дейвис, но Танка ми напомня много на Арън Прайър. Имам предвид това като голям комплимент“.

„Човек би си помислил, че Танка Дейвис е кавгаджия, но той наистина притежава страхотен удар. Движи се добре. Той движи добре главата си. Може да те победи по всякакви начини. Той може да те нокаутира. Или може да си играе с теб. Крус ми напомня най-много за това кой бях. Той излиза срещу теб с лоши намерения“, допълни Тайсън.

Докато Дейвис наистина има впечатляващ рекорд от 29:0 при 27 нокаута, Крус също има отлични показатели – 24 победи, 2 загуби и 17 нокаута. По-рано тази година Майк Тайсън беше попитан дали Дейвис прилича на него и той не бе съгласен.

"Не знам", каза той, "Може би просто има проблеми със закона като мен. Освен това, не." Дейвис се съгласи с Тайсън в социалните медии, като той отговори: "Съгласен съм. Имам повече умения."