Ютуб сензацията KSI обяви, кой ще заместни българинът Иван Николов като негов съперник в боксовата вечер на 27 август в Лондон. Музикалният изпълнител все още ще се бие с двама противници за една вечер като на мястото на Иван Николов бе предпочетен професионалният боксьор Луис Пинеда.

KSI има големи трудности с организирането на вечерта. Първоначално той трябваше да се срещне с Алекс Уасаби, но той отпадна от сблъсъка заради сътресение. На негово място бе избран рапърът Swarmz, който няма никакъв опит на ринга. Затова KSI потърси още един противник и първоначално избра Иван Николов – Вакича. След това обаче тръгна сериозна полемика за татуировките на българина и само 24 по-късно мача бе отменен заради татуировки с неонацистко съдържание по тялото му.

Сега на мястото на Николов идва Луис Пинеда. Именно срещу него ще е първия бой на KSI в началото на вечерта, а за финал ще срещнe Swarmz.

„Иван вече не ми е съперник. Премахнахме го. Замених го с друг втори противник защото той е… бял супермацист”, заяви KSI. „Освен Иван и организатора също е освободен, защото позволи подобно нещо да се случи. Новият ми противник е Луис Пинеда. Той има по-добър рекорд от Иван – 2 победи и 5 загуби. Мексиканец е и е млад – на 23 г.” завърши KSI.