Ютуб сензацията KSI обяви втори съперник за завръщането си на ринга на 27 август. Това е българският боксьор Иван Николов. Лондончанинът първоначално трябваше да се боксира с Алекс Уасаби, но той се отказа от битката заради сътресение. На негово място KSI избра рапъра Swarmz, но сега добави към него и българския боксьор Иван Николов.

„Пободно нещо никога не е било правено от ютуб боксьор“, обяви KSI. „Всъщност не съм сигуен дали въобще е правено подобно нещо в пей пър вю бокса. Потърсихме Брайс Хол, потърсихме Дакс, потъсихме Вини Хакър и Тейлър Холдър, но никой от тях не искаше или не можеше да го направи. Затова потърсихме човек, който би победил всички, които изредих досега. С него ще се срещна във втория си бой за вечерта. Ще се изправя срещу Swarmz български боксьор в една вечер. Лудост нали?Може би“, допълни медийната звезда.

Иван Николов има 3 победи от 21 платени мача.

KSI e нашумял изпълнител и на музика. Освен това е един от създателите на енергийната напитка Prime, която наскоро стана официален спонсор на футболния Арсенал. Той се пусна в бокса преди време срещу друг популярен ютубър – Логан Пол, с който се срещна два пъти.