Ютубърът KSI победи и двамата си съперници за една вечер като ги нокаутира. Медийната звезда започна вечерта в О2 Арина в Лондон с нокаут още във втория рунд срещу рапъра Swarmz. Мачът беше толкова спокоен за KSI, че между рундовете ютубъра правеше лицеви опори, за да запази тонус.

Преди да излезе отново на ринга за основната битка за вечерта срещу професионалния боксьор Луис Пинеда имаше още един демонстративен мач, в който Деджи, по-малкият брат на KSI, победи Фоуси с технически нокаут във втори рунд. Това бе първа победа на Деджи от четири появявания на боксовия ринг.

„Много съм горд, това е един от най-хубавите моменти в живота ми“, заяви KSI след победата на брат му.

В основната битка KSI спечели с технически нокаут. Това стана в трети рунд. 23-годишният мексиканец, който има 2 победи от 7 професионални мача, изглеждаше уплашен и почти не успя да удари съперника, но пък се оплака, че е бил ударен няколко пъти по тила.

 „Доволни ли сте дами и господа? Забавлявахте ли се? Хубаво е да се върна на ринга и то не с един а с два мача. Два нокаута, човече“, обяви звездата.

След срещата ютубъра, който има почти 23 млн. последователи в социалните медии назова някои имена, които иска да срещне на ринга. Един от тях е друга медийна сензация  - Джейк Пол.

„Слим изглежда добре, бих искал да го срещна. Искам победителят от Остин срещу Гиб, Андрю Тейт също. Томи Фюри също е сред целите ми“, обяви KSI.