KSI очевидно е много уверен в своите боксови способности, тъй като вярва, че би нокаутирал Флойд Мейуедър. В подкаст с неговата група в YouTube, The Sidemen, разговорът се обърна към легендата в бокса Мейуедър и KSI направи смела прогноза, ако трябва да се бият.

„Честно казано, мисля, че бих го нокаутирал“, каза KSI. „Честно казано мисля, че имам голям шанс да го победя. Мейуедър е добър боец, просто мисля, че ще имам достатъчно време за него“.

След като изрече това, KSI смекчи твърдението, добавяйки: „Очевидно, когато той беше в разцвета на силите си нямаше да имам шанс.“

Не е изключено KSI и 46-годишният Мейуедър да се бият един ден, защото Парите, който се оттегли от бокса без загуба в 50 мача, вече участва в демонстративни боеве срещу ютубъри и известни личности. Той вече победи по- малкия брат на KSI, Деджи.

Двойката се сблъска миналата година и Деджи беше нокаутиран в шестия рунд, въпреки че успя да нарани Мейуедър в процеса. Боксовата легенда също се изправи срещу друг YouTuber, който се оказа бивш съперник на KSI, превърнал се в бизнес партньор, Логан Пол, а боя завърши обявен победител, тъй като битката беше демонстративна.