Ръководителят на Matchroom Boxing, Еди Хърн, остава най-преданият поддръжник на бившия световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа и вярва, че неговият боец ​​ще постигне успех в мегабитки в бъдеще. Очаква се скоро Ей Джей да се боксира с Дионтей Уайлдър, а отдавна има надежди, че ще се изправи срещу Тайсън Фюри в „Битката за Британия“.

„Аз съм фен номер едно на Антъни Джошуа“, обяви Хърн. „Вярвам, че той ще нокаутира Дионтей Уайлдър, след това ще нокаутира Тайсън Фюри, ще стане безспорен шампион и след това ще отплаваме към залеза. Наречете ме пич, който се самозаблуждава, не ме интересува. Начинът, по който го виждам, имаме визия за това“.

Хърн, който работи с Ей Джей от професионалния му дебют през 2013 г., също каза пред talkSPORT: „Никога не съм обичал да поставям времева рамка на кариерата му, но той го направи онзи ден, когато каза: „Знаеш ли, ще спра с бокса в следващите три до пет години."

Според промоутъра Джошуа може да се боксира през декември. Тогава се очаква мегасблъсъка с Уайлдър в Саудитска Арабия. Но също така каза, че  „може би ще имаме няколко хитови битки през следващата година“.

Сега Хърн се опитва да организира битка между Джошуа и бившия шампион на WBC Уайлдър, но тази битка може да бъде временно отложена още повече, ако преговорите не продължат бързо: в крайна сметка Джошуа ще трябва да се подготви за междинна битка през декември.