Генади Головкин обвини Канело Алварес в арогантност и го предупреди, че „съдиите не са лоялни“. Двамата се сблъскват за трети и може би последен път в събота вечерта. Предишните два боя завършиха с много спорно равенство и победа по точки за 32-годишния Алварес.

Казахстанецът обяви, че знае много добре слабите места на съперника. Според 40-годишният боксьор едно от тях е неговата арогантност.

„Какви са слабостите му? Арогантността му. А арогантността се наказва“, обяви Головкин в интервю пред „Ню Йорк Дейли Нюз“. „Съдиите вече няма да са лоялни към Канело. Няма да отчитат точките в негова полза“, добави казахстанецът.

Според Головкин първата загуба на мексиканеца от 2013 г. насам ще му тежи. Алварес отстъпи на Дмитрий Бивол в последния си мач.

„В последната среща нокаута не беше нужен, за да го победят. Това е окуражително. Също и факта, че съдиите няма да са лоялни към Канело. Те не усещат напрежението от неговия имидж. Канело има много лоши навици, а когато човек има такива навици това му пречи да живее нормален живот. Това го тормози и в момента си личи“, завърши Головкин.