Бившият световен шампион в тежка категория Дионтей Уайлдър (43-4-1, 42 нокаута) претърпя 4 поражения в последните си 5 мача, като три от тях загуби с нокаут. Промоутърът Франк Уорън (Queensberry Promotions) смята, че американецът трябва да спре дотук и да се оттегли. Последният мач на Бронзовия бомбардировач бе този уикенд, когато американеца загуби от Жилей Жан с нокаут.

„Казвам това от много време. Но въпросът е дали той ще го чуе. Знаете ли какъв е трикът? Бойците са първите, които усещат, че времето им е отминало, че не са това, което бяха, че силата на удара им се е изпарила. Но те винаги са последните, които най-накрая приемат този факт. В това е проблемът. Вторият проблем е, че в екипа има хора, които постоянно настояват за "още един много последен бой“, заяви Уорън.

Промоутърът смята, че "Уайлдър е трябвало да прекрати кариерата си след двубоите с Тайсън Фюри. Тези три двубоя отнеха много енергия и здраве от него. И сега можем само да се надяваме, че това е бил последният му двубой в кариерата".