Франк Уорън каза пред talkSPORT.com, че е "наистина раздразнен" от последните коментари на Еди Хърн за потенциална битка между Тайсън Фюри и Антъни Джошуа тази година. Само седмица след пропадането на преговорите за сблъсък за безспорната титла в тежка кагегория с Олександър Усик, Уорън отделя време, преди да се върне при Фюри, за да се обърне към него за алтернативни битки.

Въпреки това Хърн излезе със силно изказване в седмицата на завръщането на Джошуа срещу Джърмейн Франклин в събота вечер, като заяви, че се водят преговори със сина на Франк Джордж Уорън.

„Наистина вярвам, че ако Ей Джей победи Франклин, ще го видим срещу Фюри през лятото. И двете страни имаха финализирана сделка за битка през декември. Тази битка се провали, но договорът все още е у двете страни. Проведох разговори тази седмица с Джордж Уорън и като цяло първоначалният договор все още е в сила. И всички знаем, че моментът сега е идеален, както се случва поради обстоятелствата с Усик. И че това е последният шанс тази огромна битка да се случи“, обяви Хърн.

Джордж Уорън отговори, като омаловажи идеята, като каза: „Еди протегна ръка миналата седмица. Обсъдихме редица неща, включително Фюри срещу Джошуа с оглед на срива на мача с Усик и казахме, че той би искал да преразгледа разговора след Франклин. На този етап не е обсъждано с Тайсън. Така че всичко, казано сега, е подвеждащо“.

Франк Уорън разказва съвсем различна история от спомените на Хърн за тези „пресни разговори“. Той каза пред talkSPORT.com: „Това беше 30-секунден разговор. За онова нещо, което беше в пощата вчера, Джордж се обади на Хърн и го попита: „За какво става въпрос?“ Той каза, че не знае за това. Просто ви казвам какво каза. Джордж каза, че разговорът е бил по-малко от 30 секунди и дори не сме го обсъждали с Тайсън. Наистина съм раздразнен от това, защото това 100 процента не се случи. Няма никакъв шанс договорите да бъдат подписани другата седмица. Това са глупости“.