Тайсън Фюри вече е започнал тренировки за обединяващия всички титли в тежка категория мач с Олександър Усик, след като WBA разкри, че двубоят е договорен. Фюри и Усик ще се срещнат на 29 април в Лондон на стадион „Уембли“.

Двамата се разбраха в последния момент, като украинския боксьор прие предложението да вземе само 30% от приходите от мача. Циганския цар обяви, че вече тренира за срещата 6 седмици са му достатъчни, за да се подготви за битката.

„Добро утро хора“, каза Фюри. „Днес е първият ден от тренировката ми за битката с Усик. Не ми трябват шест месеца или четири месеца за всичко това. Имам шест седмици и една седмица почивка, преди боя. Щастливи дни. Аз ще наложа волята си над този малък подлец. Ставайте хора. Нямам търпение. Британия ще доминира!“

Бойците обикновено имат дванадесетседмичен тренировъчен лагер, особено за битка с толкова големи размери. Но изглежда, че Фюри вярва, че има нужда само от шест седмици, за да се подготви за Усик, когото той многократно е обиждал, че не е от тежка категория.