Тайсън Фюри се закани да зашлеви през устата Олександър Усик, заради изказванията на украинеца, че Циганския цар е пияница. Фюри се завръща на ринга в събота за трилогия срещу Дерек Чисора. Мачът е в Лондон на стадиона на Тотнъм и се очаква Усик да присъства и да гледа.

Украинецът е шампион в тежка категория на WBA, WBO, IBF и IBO, а Фюри държи пояса на WBC. Смята се че двамата ще се срещнат в обединяващ титлата мач догодина.

„Усик може да отиде да го д…а. Извинете ме за израза. Не ме интересува този малък чуждестранен плъх. Обещавам, че ако доде на мача с Чисора ще го зашлевя през устата“, обяви Фюри пред iFL TV.

„Не ме интересува кой е следващия. Срещу когото мога да спечеля най-много пари, срещу него се бия. Ако трябва да се боксирам срещу средна категория, така да бъде. Усик ме нарече пияница наскоро, но искам да видя лично какво има да каже. Да, обичам да си пийвам, защото съм човек. Знам какво обича той да прави в свободното си време. Той е ла.но. Имаше възможност да се бием за 65 млн. долара и не я прие“, допълни Фюри.

Усик, който запази титлите си след втора победа над Антъни Джошуа отказа да излезе на ринга отново тази година. Той обаче иска бой с Фюри и наскоро го нарече „борачо“, испанската дума за пияница.