Да организираш боксов мач на открито във Великобритания 3 седмици преди Коледа изглежда много рискован ход. Все едно да строиш ледена пързалка на открито в центъра на Сахара. Но когато на ринга ще излезе Тайсън Фюри, нещата се променят драстично.

Мнозина си помислиха, че промоутъра Франк Уорън не е на себе си, за да организира боя между Фюри и Чисора на 3 декември на стадиона на Тотнъм. Едва ли мнозина биха платили сериозната сума от 1000 паунда, за да стоят до ринга в смразяващия студ, за да гледат как Фюри се изправя срещу човек, когото вече два пъти е побеждавал.

Но вярата на Уорън в Тайсън Фюри се оказа правилна. Промоутърът вече обяви, че са продадени 58 000 билета за мача и Уорън е уверен, че ще се стигне до пълна продажба от

62 000 души.

Магнетизмът на Тайсън Фюри доведе 92 000 зрители на „Уембли“ през април, когато за последно излезе на ринга и премаза Дилиън Уайт. Тази публика си остава и до днес британски рекорд за боксов мач.

„Откакто отиде в Америка и два пъти победи Дионтей Уайлдър, Тайсън промени бокса. Няма друг британски боец, който да привлича такова внимание като него. Няма друг, който да напълни стадион на открито в най-студеното време“, обяви Уорън.