Тайсън Фюри обеща да изкачи отново планината на тежката категория в първото си изказване, след пиянската нощ в родината си. Миналият петък бившият шампион на WBC трябваше да бъде изведен от кръчма от охранители, след като изглеждаше, че е изпил твърде много.

35-годишният Фюри бе заснет да лази по тротоара след като бе изгонен от бар "Никъде" в Моркамб. Но той се върна във фитнеса само няколко дни след пиянската нощ, която на пръв поглед предизвика махмурлук, и обеща да сбъдне мечтата си да стане безспорен шампион в тежка категория.

В четвъртък сутринта воинът от Уайтеншоу сподели със седемте си милиона последователи в Инстаграм видео, на което се вижда как нанася удари в своята фитнес зала. Придружаващият надпис гласи: "Слушайте! Покорил съм всичко в бокса - титли, рекорди, всичко. Но никога не ми се е налагало да се връщам след загуба. На 21 декември в Рияд, в сърцето на кралството, кралят ще си върне трона и ще стане неоспорим. "Усик, аз идвам за теб! Приготви се за Циганския цар! Пътят към изкуплението е изцяло мой. Знам какво трябва да направя, видях недостатъците си и вярвам, че ще стана абсолютен шампион."

През миналия месец Фюри претърпя поражение от Олександър Усик в Рияд. Двамата бяха на път да подновят съперничеството си през октомври, но вторият им сблъсък в Саудитска Арабия беше отложен за 21 декември.

Поражението от бившия крал в полутежка категория Усик беше първото в 16-годишната професионална кариера на Фюри. А бившият обединен шампион в тежка категория се радва на възможността да стане неоспорим владетел на дивизията след загубата.

"Здравейте, тук е Тайсън Фюри. Върнах се в залата, както виждате“, казва Фюри. „Отброявам дните до момента, в който ще мога да се изправим срещу Усик“.

Кадрите от алкохолната нощ на Фюри - първият път, когато той пие от повече от година - станаха популярни. Източник разкри пред вестник „Сън“, че той е бил доста зле.