Три седмици след загубата си от Олександър Усик Тайсън Фюри беше забелязан да се наслаждава на "неделно забавление" със съпругата си Парис. Британецът изпусна шанса да стане първият безспорен световен шампион в тежка категория от 25 години насам, когато Усик го победи с разделено съдийско решение в Саудитска Арабия. Очакваше се реваншът да се състои през октомври, но той бе отложен за 21 декември, когато Фюри ще се опита да отмъсти за единствената загуба в професионалната си кариера.

През изминалия уикенд Фюри се наслади на известно време извън залата, като посети центъра на Лийдс заедно с Парис и снаха си Монтана. Бившият шампион в тежка категория се усмихваше, докато позираше заедно със семейството си. Братът на Тайсън - Томи, даде актуална информация за боксовото бъдеще на бившия шампион в тежка категория, като заяви пред iFLTV: "Той е добре, всичко е наред, всичко е наред."

"Слушайте, в края на краищата битката беше равностойна, мисля, че Тайсън направи достатъчно, за да я спечели. Мислех, че първата половина на битката беше равна, а след това те вдигнаха няколко рунда, така че смятам, че той спечели битката. В края на краищата това е бокс, решенията се случват и той ще се върне за реванша."

Усик беше близо до това да нокаутира Фюри в деветия рунд, но британецът беше спасен от въжетата и съдията. Томи смята, че брат му ще отмъсти за поражението, като добави: "Сто процента ще спечели реванша. Нямам никакво съмнение, че когато реваншът се състои, той ще поправи грешката си, ще си върне победата и ще продължи към следващия."