След като доминираха в своите категории, близнаците Джърмел и Джърмал Чарло разкриха колко пари ще им трябват, за да се изправят един срещу друг в професионален двубой. Джърмел  в момента управлява в супер полусредна категория, след като стана безспорен шампион, като победи Брайън Кастано с нокаут в десетия рунд миналата година.

Сега „малкият“ Чарло търси допълнителна слава, докато се готви да прескочи две тегловни категории, за да се изправи срещу безспорния крал в суперсредна категория, Саул Канело Алварес, в първия сблъсък на двама безспорни шампиони при мъжете от ерата на четирите пояса.

Неговият брат, Джървал, също беше свързан с битка с Канело като настоящия шампион на WBC в средна категория, но реши да се оттегли от сблъсъка и да даде възможност на брат си, вероятно поради продължаващото двегодишно отсъствие от ринга.

В интервю за Showtime Sports двойката обсъди колко пари ще трябва да им бъдат предложени, за да подпишат за бой помежду си, като единият от братята изглеждаше по-склонен от другия.

„В деня, когато някой може да даде около петстотин милиона долара, щях да се бия с брат си, ще вляза там с брат си по някакъв начин“, каза Джърмел.

Брат му отвърна: „Петстотин милиона? По дяволите, да (бих се сбил с брат си). Все пак бихме ядосали майка ни!“

Джърмел: „Всичко е наред, тя ще се оправи. Петстотин милиона долара, кажи на Дубай да ми се обади утре“.

Джермал: „Човече, те дори не трябва да ми дават толкова много.“

Поне засега Джърмел Чарло ще трябва да забрави за фантастичен сблъсък с брат си за мега-пари и да се съсредоточи върху защитата на рекорда без загуба през септември – грандиозно предизвикателство, когато е срещу Канело Алварес.

Междувременно, Джърмал се очаква да се завърне скоро, за да избегне отнемането на титлата си, и вероятно ще има не толкова сериозна битка за завръщане, преди да се бие със задължителния претендент - Карлос Адамес.