Братът на Тайсън Фюри очаква битката с Антъни Джошуа отново да пропадне. Фюри обяви миналия месец, че отменя плановете за оттегляне от бокса и ще се върне на ринга, за да се бие Олександър Усик и да обедини всички титли в тежка категория. Оказа се, че украинеца няма да се боксира повече тази година и Фюри опита да уговори мач с Антъни Джошуа. Ей Джей прие офертата, но все още няма официално обявен бой между двамата.

Братът на Циганския цар Шейн Фюри смята, че такъв бой ще пропадне отново и Фюри ще защитава титлата си срещу Мануел Чар.

„Ако трябва да заложа, бих казал, че такъв мач няма да се случи“, обяви Шейн Фюри пред Boxing Social. „Ще се радвам, ако двамата се срещнат, защото ще е страхотен бой. Уверени сме, че ще го победим, но не вярвам да има такъв мач. Ако и двамата имат огромно желание, тогава ще се случи, но ако някой от двамата просто търси внимание по друга причина, няма да има мач“.

„Ще видим. Явно някой задържа нещо и затова договор още няма. Или трябва да се преодолеят пречките, или такъв бой няма да има. Според мен Тайсън няма да даде шанс на Джошуа. Той ще се бие с Мануел Чар, за да защити титлата си. Той е лесен противник, който и аз бих победил. Освен ако срещата с Джошуа не се случи. Тогава това ще е истински скалп. Такъв мач лесно би вдъхновил Тайсън, защото е истински бой от тежка категория“, допълни Шейн.