Промоутърът Еди Хърн обяви, че „100% иска“ бой между Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър. Мениджърът на Ей Джей обаче не възнамерява това да е следващата битка за британеца. Джошуа загуби два пъти от Олександър Усик и има три поражения в последните си пет мача. Той протака твърде много преговорите с Тайсън Фюри и до „Битката за Британия“ така и не се стигна.

Хърн обаче има други идеи за следващ противник на Джошуа. Най-вероятно това ще е Дилиън Уай, а може и Ото Уолин. Все пак идеята е Джошуа да стигне до бой с Уайлдър по-късно през 2023 г.

„Много е свежо, че Уайлдър излезе и каза, че иска да се бие с Джошуа. Шели Финкел, неговият мениджър, го каза също“, обяви Хърн пред DAZN. „Все още няма преговори. Малко вероятно е такъв мач да се случи през януари или февруари, когато Ей Джей ще се върне на ринга. Но както казах преди това е най-големия мач в бокса“.

„Знам, че бой с Фюри ще е огромен, но Джошуа – Уайлдър е битка между два изключителни удара. Такъв мач ще отекне навсякъде. 100% искаме този бой през 2023 г. Уайлдър и отбора му също го казаха публично. Вярвам им. Очаквам догодина да започнем преговорите“, допълни Хърн.