Бившият световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа (28-3, 25 нокаута) ще се завърне на ринга на 21 септември - на стадион "Уембли" в Лондон, Англия. Промоутърът Франк Уорън (Queensberry Promotions) заяви пред TalkSport, че е почти сигурно, че Джошуа ще се бие с новият носител на временната титла на IBF, сънародника си Даниел Дюбоа (21-2, 20 нокаута) - който през уикенда ярко се наложи над хърватина Филип Хъргович (17-1, 14 нокаута).

„Дюбоа не просто взе временната титла. Той също така доказа, че всички, които се съмняваха в него, грешаха“, заяви Уорън. „Надяваме се, че следващият му двубой ще бъде срещу Джошуа през есента. Вече работим по него. Смятам, че "Уембли" е чудесно място за този двубой. Планираме да проведем пресконференция този месец и да я направим официална. Джошуа присъства на двубоя между Дюбоа и Хъргович. Веднага след като Даниел спечели, му казах: "Какво става? Хайде да тръгваме?" Вече преговаряме за двубоя. Надявам се, че скоро ще успеем да уредим всичко“.

Дюбоа победи Хъргович в съпътстващото събитие на събитието 5 срещу 5: Хърн - Уорън. Шоуто през септември ще бъде продължение на партньорството. Първото събитие неочаквано се оказа едностранно, като Уорън спечели с 10:0.