Ютуб сензацията Джейк Пол е започнал преговори за бой със звездата в средна и суперсредна категория Канело Алварес. Звездата от социалните мрежи се е свързал с адвоката на мексиканеца и разговорите са позитивни.

Пол има 6 мача на ринга като професионалист, като победи бивши звезди в UFC като Тасън Уудли и Андерсон Силва. Ютубърът остава непобеден и често изказва желанието си да стане световен шампион в бокса.

„Говорихме с адвоката на Катело и той знае, колко сериозен съм. Мисля, че нещата започват да се развиват позитивно. Според мен отначало всички си мислят, че това е шега, и че устата ми е по-голяма от нужното, но с действията ми на ринга се вижда, че това не е точно така. Особено, ако боя с Канело е след година или две. Правя спаринги с хора, които са били в щаба и на Канело и на Головкин по време на трилогията им. Хора като Рон Елис. Те идват при мен за спаринг“, обяви Пол.

„Според мен сблъсък с Канело ще е зрелище. Досега никой не е влизал под кожата на Канело, но аз мога. Това ще е култов мач и направо ще взриви мрежата. Най-вероятно той си мисли, че ще ми срита задника, и че съм някакво ютуб момченце“, допълни Пол.