Джейк Пол обеща още един сериозен нокаут на сметката си. Звездата от социалните мрежи се изправя срещу Андерсън Силва и гарантира на феновете, че ще видят „нокаута на годината“.

Пол и до днес твърди, че запалянковците са видели най-хубавия нокаут за миналата година когато просна на земята Тайрън Уудли през декември. Пол нокаутира бившия шампион от UFC в шести рунд. ESPN определи това като нокаут на годината.

Срещу Силва обаче на Пол няма да е никак лесно да повтори постижението. Бразилецът има сериозни физически предимства пред Пол, както и сериозна история в ММА, като един от най-сериозните удари.

Отборът на Пол е известен с дълбокия видеоанализ на съперниците, а ново клипче с подготовката на ютубъра бе публикувано като част от „Пълен Достъп“ на Showtimе, който се съсредоточи върху битката между двамата. Във видеото се чува как Пол казва „Нокаутът на годината идва. Всеки път като гледам видеото виждам повече слабости. Той обича да отива в ъгъла и да танцува. Но ще го смачкам. Това е моят ринг. Аз съм водещият в този мач“.