Звездата на социалните мрежи Джейк Пол се направи на Майк Тайсън като позира с тигър вързан на каишка докато прекарва добре времето си в Дубай и опитва да уговори нов бой с Томи Фюри. Ютубърът, който се превърна в боксьор, победи бившия шампион от ММА Андерсон Силва през октомври и продължава без загуба на ринга.

Пол пътува до Саудитска арабия, за да подкрепя брат си Логан в WWE преди да отпътува за Дубай. Пол се забавлява много като се снима с тигър, маймуна и покара ферари. Американецът имитира Майк Тайсън и известната фотография с Железния и голям бенгалски тигър на каишка. Тайсън бе известен, че държи тигри като домашни любимци.

Пол завърши престоя си в Дубай като гост коментатор на боксовото събитие с демонстративен мач между Фюри и Роли Ламберт.

„Готов съм да се бия с Томи Фюри в Лондон или Манчестър през февруари. Идвам в Англия, няма проблем. Той чака бебе, но след това не би трябвало да има проблеми. Чакам седем дни да подпишем договора иначе продължавам напред“, написа Джейк Пол.