Световната звезда Дан Балан е един от най-желаните мъже в Източна Европа. Обичан от румънки, молдовки, рускини, а отскоро и от българки. Така започва статията на румънския таблоид Wowbiz, откъдето твърдят, че Дан Балан си има българска тръпка и нейното име е... Андреа.

В румънската медия поясняват, че Андреа е "българката на Кости", след като двамата имаха доста общи проекти в началото на десетилетието. Въпреки че Дан Балан е голяма звезда в Румъния, той засега успяваше да скрие добре личния си живот. Но само досега, разказва каналът "Social Virals" във vbox7.com. 

Румънците припомнят, че Андреа е имала връзка в продължение на над 10 години с боксьора Кубрат Пулев. Protv.ro също посочват, че Дан Балан и Андреа неведнъж са засичани на събития и двамата са като неразделни.

Пред Wowbiz мениджърът на певицата заяви, че не участва в любовния живот на клиентите си. А дори двамата да имат някакви отношения, импресариото е категоричен,  че не би коментирал по никакъв начин нещо странично от проектите и участията им.