Любовта не е лесно нещо, но е движещата сила в нашия живот. Ще видим как ще се наредят нещата. С Андреа се разделихме, но не се знае нищо. Продължаваме напред и вярваме в хубавото бъдеще. Това заяви българската боксова звезда Кубрат Пулев за отношенията си с певицата в предаването "Тази сутрин". 

Двамата бяха заедно дълги години, но изпълнителката обяви раздялата им през юли, само няколко дни след като кумуваха на свои общи приятели. Малко по-късно и Пулев потвърди за разлъката, но сега намекна за евентуалното им събиране. 

Lap.bg, Илиан Телкеджиев
56 снимки

Според различните информации, до разрива се е стигнало заради скандала с американската журналистка Джени Суши, която Кобрата целуна по устата след победата си над Богдан Дину през март. Боксьорът допълни, че си е направил нужните изводи от този случай.

"Аз съм шегаджия, но понякога хората не разбират моите шеги. Трябва да си ги премервам. Имаше разни специалисти, които очакваха Джени Суши да ми вземе 1 милион, да ми източи парите… Това са глупости. Не съм убил човек, това е просто една целувка."

"Справедливостта възтържествува. Знам, че не беше правилно. В България се целуваме за здрасти и чао, в Европа като цяло е по-различно от Щатите. Не очаквам по-нататъшно развитие. Беше интересно за хората - вместо да гледат сапунени сериали, гледаха ситуация от истинския живот. Вярно – на мой гръб, но…"

"В един момент Джени спря да си вдига телефона - както беше с нас на парти, както цяла нощ яде и пи за наша сметка. Сега пак вдига на хората от моя екип. Изводът е, че преди да целунеш, трябва да попиташ. Но става доста сухо и дървено - прощавай, мога ли да те целуна… Това е положението в съвременния свят. Невинаги можеш да усетиш какво чувстват другият човек", заяви Пулев.