Тайсън Фюри нямаше време за чувствителност преди двубоя си с Франсис Нгану. Циганския цар се изправя срещу легендата на ММА в кросоувър бой утре вечер Саудитска Арабия за боксов сблъсък, който обещава да донесе фойерверки.

В подготовката вече имаше много неща, но мнозина смятат, че тази битка е само загрявка за предстоящия неоспорим двубой на Фюри с Олександър Усик, който да обедини всички титли в тежка категория. Този мач все още няма дата, така че когато Фюри беше помолен да погледне напред към него, той побърза да върне вниманието към събота.

„Не искам да гледам напред никъде+, каза той. +Гледам напред само към утрешния ден и това е всичко. Не говоря за нито един друг в този свят, говорим за Франсис Нгану утре вечер и ще нокаутирам този кучи си.

 Тайсън Фюри реагира на това, че Деонтей Уайлдър подкрепи Франсис Нгану да го нокаутира. „След това ще си взема една седмица почивка и не искам да чувам от никого от вас за бокс, нека да прекарам известно време със семейството си, а след това ще дойда и ще се изправя срещу друг човек“.

От TNT Sports побързаха да се извинят за лошия език, като водещият Джош Дензъл заяви: "Извиняваме се за езика на нашите зрители там“. Това обаче не се хареса на Фюри, който грабна микрофона от него. „Трябва да се извиня“, каза 35-годишният боксьор от Моркамб. „Ако има някой, който не харесва езика ми, да се махне“.

Борейки се да сдържи смущението си, Дензъл отново взе микрофона и завърши: "Извинявам се отново от името на Тайсън Фюри“.