Хвърлянето на монета от Майк Тайсън определи реда на излизане на ринга в битката между Терънс Крофърд и Ерол Спенс. Боят за обединяването на всички титли в полусредна категория е в събота в Лас Вегас, САЩ. Ръката на Железния Майк отреди като победител Крофърд.

Част от сделката за безспорната битка за титлата в полусредна категория, която трябваше да бъде сключена след месеци на неуспешни преговори, беше, че не е задължително да има A-страна (водеща) за битката. Рекламните графики показват Спенс срещу Крофърд, но няма да има особено предимство, дадено на нито един от двамата, тъй като на победителя в хвърлянето на монета бяха разрешени две опции за това как ще бъде представена битката.

Победителят в жребия, който беше проведен от боксовата легенда Тайсън и воден от Рей Флорес снощи в Лас Вегас, може да избере да излезе втори, но да бъде представен първи или да излезе първи, но да бъде представен втори на ринга. Крофърд спечели жребия, като решението беше взето благодарение на специална възпоменателна монета.

След като монетата беше представена на публиката и на двамата бойци, Крофърд избра ези и Тайсън я хвърли, за да реши победителя. Монетата неудобно падна под масата, но легендарният боец в тежка категория успя да потвърди, че е ези, давайки предимство на Крофърд.

Решението няма да бъде взето до събота вечерта, когато Крофърд ще обяви дали ще излезе първи или втори и остава да видим дали традицията ще продължи за големите битки. Обикновено има ясна страна А и Б за едно боксово състезание, но никой от двамата не желаеше да отстъпи тази титла в преговорите.

Спенс и Крофърд нямат загуба в кариерата си. Спенс е с 28 победи, 22 от които с нокаут, а Крофърд има 39 победи и 30 нокаута.