KSI и Джо Фурние се настаниха удобно под лимита за тежка категория на претеглянето в петък вечерта, преди да споделят интензивен поглед, докато се подготвят да оглавят картата утре вечер в „Уембли Арина“ в Лондон.

Ютубър превърнал се в боксьор KSI е на 29 г. Той спря везните на 80 кг. Опонентът му 40-годишният Фурние, е с килограм и половина по-тежък.

Хаотично претегляне последва пресконференцията в четвъртък, също толкова странна, в която KSI хвърли $1000 на банкноти по опонента си, след което го блъсна. Разменяйки думи, докато се изправяха лице в лице след претеглянето, двамата казаха един на друг, че ще бъдат нокаутирани в събота вечер.

Фурние нарече KSI „слаб“, докато ютубъра каза на опонента си, че скоро ще стане известен като човекът, нокаутиран от KSI.

„Той се страхува, но утре ще бъде прегазен пред всичките си малки фенове“, каза Фурние, след като двамата се изправиха. „Той ще бъде приспан пред своите фенове, пред 15 000 от неговите малки фенове“, добави той.

Междувременно, попитан дали е очаквал седмицата на битката да стане толкова напрегната, KSI каза на DAZN, че „очаква всичко“, преди да разкрие какво ще направи на Фурние в събота вечерта.

„Очаквам всичко и дори няма значение. Утре ще покажа на света един различен KSI“, каза той. „Постоянно се развивам, непрекъснато ставам по-голям, по-силен и по-добър. Джо Фурние не може да ме нокаутира. Не може да стане. Ще отида и ще изтръгна душата му“.

Фурние, професионалист с рекорд 9:0, който сподели ринга с колегата си Дейвид Хей, макар и в демонстративен мач, рутинно настояваше, че не е приел сериозно предстоящата битка. И все пак, според доказателствата от претеглянето в петък, това очевидно беше за заблуда.

KSI обаче остана изключително уверен през цялата седмица на битката и отново се зарече да спре английския бизнесмен мултимилионер в рамките на шест рунда.

Преди това KSI спря колегата си от YouTube Джо Уелър в дебюта си, след като победи Логан Пол, Суармс, Луис Пинеда и Фейз Темпър. Междувременно Фурние, макар и с 9 победи от 9 мача, се е бил само веднъж професионално от декември 2016 г.