Томи Фюри може и да победи KSI според съдийските карти, но статистиката на ударите показва, че битката е била много равностойна. В събота вечерта, след оспорван двубой, Фюри спечели с разделено съдийско решение, но мнозина смятаха, че KSI е направил достатъчно, за да заслужи победата.

Според статистиката на ударите KSI е нанесъл 124 удара в сравнение със 159-те на Фюри, но звездата на социалните медии е нанесъл 38 точни , докато брата на Тайсън Фюри е успял да нанесе само един повече.

Но според съдиите това беше достатъчно, за да осигури на Фюри победата, въпреки че KSI категорично не беше съгласен с това.

„Това е възмутително”, заяви KSI в интервюто си след двубоя. „Ще обжалваме. Искам да обжалвам, брато. Съжалявам, но това е възмутително. Трябва да го видим отново. Чувствах се така, сякаш съм спечелил това”.

И KSI не беше единственият, който смяташе, че заслужава да спечели, тъй като претендентът за титлата в средна категория Крис Юбанк Младши се съгласи, като каза „Мисля, че KSI спечели. Мисля, че той нанесе повече удари, натисна повече темпото и се боксира по-добре...Томи е възпитан и боксът е бил неговият живот. За KSI да влезе и да направи шест състезателни рунда с този човек, в битка, която много хора смятаха, че той ще загуби, това е нещо огромно. Той не трябва да се срамува или да се срамува. Трябва да има реванш.”