Феновете на бокса са разделени в мненията си относно последния плакат за битката на Тайсън Фюри срещу Франсис Нгану. Произведението беше споделено в социалните медии от промоутъра от Саудитска Арабия Турки Алалших през уикенда, като двубоят ще се проведе в близкоизточната нация като част от неговото събитие в Рияд - но оттогава той поясни, че това не е официалният плакат на битката, който ще бъде пуснат следващия месец.

Някои фенове харесаха последния плакат и го сравниха с изкуството на Street Fighter. Един каза: „Страхотно“. Докато втори пише: „Това е дяволски добър плакат. Определено носи някои @StreetFighter вибрации в него.“ И трети каза: "Хубаво. Нгану ще направи 25 пъти повече от това, което е правил през живота си."

Въпреки това, не всички фенове пръскаха комплименти. Един написа: „Това не е Тайсън Фюри“. И втори каза: "Прилича повече на Дейвид Прайс!" Трети допълни: „Вероятно най-лошият плакат за битка на всички времена.“

Докато друг фен коментира: „Сигурно е генериран от изкуствен интелект? Няма начин това всъщност да е подобие на ярост.“ Отделен фен се съгласи: „Това е направено от AI 100 процента.“ И още един заключи: „Най-лошият плакат за битка някога“.