Джейк Пол обяви, че ще се завърне срещу най-опитния си противник в лицето на Райън Бурланд. Превърналият се в боксьор ютубър нокаутира в първия рунд през декември боксьора в полутежка категория Андре Оугъст. Проблемното дете ще направи бързо завръщане на 2 март, като ще участва в подгряващата програма на завръщането на Аманда Серано в Пуерто Рико.

Бурланд, с рекорд 17-2, е бивш национален шампион при аматьорите. Той ще бъде човекът, който ще посрещне Пол обратно на ринга за десетия му професионален двубой.

"Целта е проста - да изградя умения, за да стана световен шампион. Следващият е човек, който има два пъти повече професионални битки от мен. Райън "Носорога" Бурланд. И точно като животното в смразяващия му прякор... той също е застрашен."

27-годишният Пол претърпя поражение за първи път миналата година, като загуби с разделено решение от 24-годишния Томи Фюри в Саудитска Арабия. Но се завърна през август, за да победи бившата звезда на UFC Нейт Диас, 38 г., по точки в продължение на осем рунда.

След това Пол разкри, че ще промени траекторията на кариерата си, но ще се изправи срещу традиционни боксьори с по-малък профил, за да натрупа опит. А 35-годишният Оугъст (10-1-1) беше първият опитен боксьор, когото сензацията на социалните медии победи след зверски десен ъперкът.

Сега 35-годишният Бурланд ще бъде следващият, но ветеранът предупреди, че идва да вземе всичко от Пол.

"Джейк Пол излиза на ринга с влиянието си в социалните медии, но нека не бъркаме последователите какво е опит или умения. Докато той е зает с преследване на лайкове, аз от години усъвършенствам занаята си, излизам на ринга и побеждавам истински боксьори. В събота, 2 март, ще шокирам света и ще сложа край на боксовата кариера на Джейк Пол."