Джервонта Дейвис срещу Райън Гарсия вече е официално обявен, че ще се проведе на 22 април в Лас Вегас. Все още обаче не е потвърдено конкретното място. Сблъсъкът в лека категория е една от най-големите битки в бокса и може да се проведе на огромна сцена.

Стивън Еспиноза от Showtime каза пред ESPN Knockout, че две места, които се разглеждат, са T-Mobile Arena и новият стадион Allegiant, който отвори врати през 2020 г. за отбора на Лас Вегас Райдърс в НФЛ.

Тази гигантска ултрамодерна структура се откроява в пустинята на Невада, а другите забележителности на Вегас изглеждат малки в сравнение с нея. Градът на греха никога преди не е имал мега стадион и е свикнал да провежда големи битки на известните си закрити арени. T-Mobile Arena обаче има капацитет само от около 20 000 души. Стадион Allegiant може да приеме над 60 000.

Самият стадион струва 1,975 милиарда долара за построяване и надхвърля първоначалния бюджет от 1,8 милиарда паунда със 175 милиона долара. Той спечели прозвището „Звездата на смъртта“ заради футуристичния външен вид.

Стадион Allegiant преди беше свързван с домакинство на Тайсън Фюри срещу Дионтей Уайлдър 3 и Канело Алварес срещу Били Джо Сондърс, като и двата боя в крайна сметка отидоха другаде. Ще бъде зашеметяващ боксов дебют за мястото, ако в крайна сметка приеме Дейвис срещу Гарсия.