Дерек Чисора и Кубрат Пулев се срещнаха на импровизиран ринг пред Тауър Бридж в Лондон преди сблъсъка им в събота в „О2 Арина“. Двамата се изправиха един срещу друг и напрежението бе сериозно, докато се гледаха страшно. Кобрата опита да провокира съперника като му махна шапката, но Дел Бой изненадващо не реагира.

„Стана малко напрегнато, нали? Ако това бе преди 4 години, щях да избухна. Но аз искам да се бия в събота и вече съм платил достатъчно глоби на Британския борд за контрол на бокса. Така че си казах „Не, не избухвай“, обяви Чисора след събитието.

Британецът направи голямо шоу за феновете, като не пропусна да поиграе на музикални столове с някои от тях. Група запалянковци получиха възможност да спечелят билети за събитието в събота, а Чисора направи още една изненада за младата дама, която спечели играта на музикални столове. Дел Бой връчи на печелившата и пачка пари като я подкани да ги похарчи в Boohoo.com.

"Любовта, която получавам е невероятна. Благодаря на всички, че дойдоха в Лондон. Ще получите забавление от мен на ринга в събота", написа Чисора в Туитър след събитието.