Артур Бетербиев очарова феновете на бокса, като публикува забележително видео от тренировката си върху боксова круша във вторник. Руско-канадският крал в полутежка категория се завръща във фитнеса и се готви да защитава своите световни титли на WBC, IBF и WBO срещу Калъм Смит на 19 август.

Бетербиев вече извади един от най-големите претенденти на Обединеното кралство по-рано тази година, когато започна 2023 г., като спря Антъни Ярд. Ярд направи страхотна битка като задължителен претендент на WBO, но в крайна сметка беше изтощен и свален от от шампиона в осми рунд.

Следващият противник е задължителният претендент на WBC Смит, който преди това държеше световната титла на WBA в суперсредна категория. Това ще бъде първата битка за титлата на британеца, откакто премина в полутежка категория.

Тяхната битка беше официално потвърдена за 19 август в Канада, след като промоутърът на Бетербиев Боб Аръм спечели наддаването за разпределението на хонорарите. А сега Бетербиев показа кадри, на които се вижда отново във фитнеса, тренирайки върху боксовата круша-

В клипа Бетербиев изстрелва поредица от бързи силови удари, които предизвикват бурно ехо в празната му зала. Феновете на бокса бяха разтърсени от видеото.

Един реагира: "Той е абсолютно чудовище." Втори каза: „По дяволите звучи като изстрели, по дяволите“. А трети написа: „Има бетон в ръкавиците си“. Друг любител на бокса добави: „Той щеше да прати в мрака Канело.“ Докато пети каза: "По дяволите, той удря по-силно от някои тежка категория." И още двама фенове коментираха шума от неговите удари, като казаха: „Звучи като изстрел от пистолет“ и „Това пушка ли стреля?“