Константин Динев ще обезпечава финансово Вихрен, ако клубът бъде поканен във Втора лига, разкри президентът на клуба от Сандански Георги Манолев.
 
"По време на паузата на първенството заради пандемията от коронавируса се създаде организация за подобряване на материалната база и в момента теренът ни е един от най-добрите в региона. Непрекъснато се правеха и съответните процедури-дезинфекция на съблекалните, административната сграда и около нея. Разполагаме с добър отбор, в който играят много класни футболисти, преминали през професионалните групи.
 
Имаме и пълна финансова обезпеченост от страна на собственика Константин Динев. Той издържаше Вихрен и в "А" група в продължение на години, когато отборът  показа много добър футбол, побеждавайки елитни тимове от българското първенство.
 
Константин Динев е в готовност да обезпечава финансово отбора при условие, че бъде поканен за участие във Втора лига. Стадионът разполага и с лиценз за професионалния футбол. Надявам се до няколко дни да получим добрата вест и да зарадваме спортната общественост в общината", обясни Манолев.