Вратарят на Локомотив София Кристиян Кацарев беше видимо разочарован след отпадането срещу Витоша Бистрица с 4:6 след изпълнения на дузпи в плейофа за място в Първа лига през сезон 2018/2019. 22-годишният страж си позволи иронична вметка за „страхотния” формат на първенството, който е позволил на отбор с 1 победа в редовния сезон да запази мястото си в елита.

Президентът на Локо Сф си тръгна бесен след загубата

„Железничарите” на два пъти повеждаха в резултата срещу Витоша – веднъж в редовното време и втори път продълженията, а „бистришките тигри” неизменно изравняваха. Вторият път те го сториха с гол на Стефан Христов в 3-минутното добавено време към продълженията, а впоследствие триумфираха при дузпите.

„Първо, искам да благодаря на всички съотборници, на треньорите и на феновете. Второ, да поздравя съдиите за фаула, който отсъдиха в 120-ата минута и който е престъпен. Нямаш право да свириш такъв фаул в 120-ата минута”, заяви Кацарев.

Младен Додич: Понякоа животът е несправедлив

„Отделно искам да благодаря на хората от Футболния съюз за „страхотния” формат на първенството. Отбор с 1 победа в редовния сезон да остане в групата е недопустимо. Не знам, трябва да се замислят за други варианти. Това е.”

„Искам отново да благодаря на всички съотборници, треньори, директори и собственик. Ще се върнем по-силни”, завърши стражът.