Наставникът на Локомотив София Младен Додич коментира поражението на тима от Витоша Бистрица с 4:6 след изпълнение на дузпи в бараж за място в Първа лига. В редовното време и продълженията резултатът беше 2:2. "Няколко минути не ни стигнаха да се класираме директно в Първа лига, сега няколко секунди не ни стигнаха за успеха, но това е футболът, това е животът. Поздравявам играчите и феновете за подкрепата, трудно е сега, честитя на Витоша, но съм горд с това, което постигнахме през тази година", коментира Додич.

"Всеки мач от втория полусезон за нас беше бараж, много напрежение имаше днес при нашите футболисти, а Витоша се подготвяха с мачовете си, за този бараж. Винаги има за какво да се съжалява, за пропуснати точки, за получени картони, за някои други неща."

"Локомотив има една здрава основа, с представянето си Локомотив заслужаваше да влезе в елита, но понякога животът е несправедлив", каза още сръбският наставник на Локомотив. "Ако Локомотив продължава по този начин, с това ръководство, с тези фенове, с тези футболисти, и ако нещата продължат по този начин Локомотив ще влезе в Първа лига", добави Додич. "Тази загуба трябва да мотивира клубът, когато сме заедно ръководство, играчи и фенове, да продължим напред", заяви след края на двубоя наставникът на Локомотив София.