Наставникът на Ботев Враца Сашо Ангелов беше разочарован от изхода на двубоя с Локомотив София. Двата тима приключиха наравно 2:2, а в самия край врачани изпуснаха трите точки.

"Много пъти казвам, че късметът не е толкова важен, но този път той изигра неговата роля. Връщам се на мача преди няколко месеца, когато положението беше същото. Тогава ни биха в 95-та минута, значи има някаква неведома сила между тези два отбора."

"Останахме с 10 души, това определено ни повлия, търсех друга развръзка. След като поведохме с 2:1 беше нормално да се позатворим и да разчитаме на контраатака, но не ни се получи", заяви Ангелов пред DIEMA SPORT и сподели очакванията си за битките до края.

"Има още 13 мача до края, за момента може би има някакво добро стечение на обстоятелствата за Царско село, но така е само за момента. Във всички кръгове до края ще е така, оспорвано."

"С такива мачове само се расте, да не си мислят момчетата, че само ще бият или само ще губят. Има и такива битки, които те правят по-силен. Тази беше една от тях", заяви още Ангелов и коментира силите на тимовете в челото.

"Съгласен съм, че всички отбори в челото са изравнени. Но мобилизацията преди мач е важна, защото големи проблеми правят по-малките отбори. Но за силите между четирите водещи отбора, че са изравнени, съгласен съм", разкри треньорът на Ботев Враца и говори за зимната селекция и подготовка.

"Далеко е да мислим за края на сезона, има почивка, трансфери, подготовки, има много време. Всеки треньор, ако ще да е и в най-великия клуб, ако има нещо добро на пазара, той го иска. Ние сме опасен гост, макар че по резултатите показваме, че сме по-добър домакин", завърши Ангелов.