Наставникът на ЦСКА 1946 Петко Петков призна, че не е доволен след нулевото реми с Царско село в мача от 25-ия кръг на Втора лига. Специалистът обясни, че отборът му е искал да победи „царете“, които след спечелената точка си гарантираха мястото в елита предсрочно.

„Не крия, че дойдохме за победа. Не успяхме, обстоятелствата бяха такива, че противникът игра с човек по-малко доста време. Водехме играта, създадохме няколко ситуации, но явно това се оказа недостатъчно“, започна Петков пред DIEMA SPORT.

„Гущеров е важен за нас игра. Отбеляза доста голове. Явно това е реалността“.

„Не съм доволен, искахме да победим. Във всеки мач искаме да доказваме, че сме най-добрият тим“, каза още специалистът.

„Класирането е ясно, Монтана и Арда са в местата даващи право на бараж. Това показва играта и резултатите“.

„Аз мисля, че голямото изоставане стана есента, след много равенства на наш терен. Резултатите сега като домакин се подобриха пролетта, но явно това все още не е достатъчно. Също така, не искам да се оправдавам. Някои контузии и наказания ни повличаха. Въпреки че имаме три равни мача, смело мога да твърдя, че доминирахме. Още е рано за аутсайдер. Напрежение има при нас. Ние всеки мач искаме победа. Имаме директен мач с Арда. Има 5 мача, които трябва да се изиграят. Рано е още да се твърди, кой ще вземе промоция“, каза Петков.