„Разбира се, че съжаляваме, че не победихме. Ние дойдохме тук за победа и така да се каже да си решим първенството. Две различни лица на нашия отбор. С течение на мача се поуспокоихме и през второто полувреме надиграхме ЦСКА. Имаше напрежение, но за наше щастие успяхме да изравним, а и можехме да победим”, сподели Георги Минчев от Царско село след равенството 1:1 с ЦСКА 1948 от 10-ия кръг на Втора лига.

„Второто полувреме – това е нашето лице. Ще си вземем изводите от този мач и смятам, че в следващия ще бъдем по-добре. Колкото повече бележа, толкова по-добре и за отбора”, добави Минчев.

Янко Сандански от ЦСКА 1948 пък коментира:

„С оглед на нещата в мача, а и червения картон, по едно полувреме мисля, че си разделихме. Мен лично ме е много яд, защото можехме да водим 2-3 на 0 през първото полувреме. Но има го в играта, това е футболът. Има емоции, мач със заряд. Мисля, че се получи дерби. Доста борба имаше. Определено се борихме. Червеният картон доста повлия, а и вече бяхме уморени. Запазихме поне резултатът. Можехме и да спечелим. Не са достатъчни точките според мен, но ние се сработваме в момента, отборът се прави постепенно. Мисля, че ще станат нещата и ще се подобрим. Не мога да се оплача от работата с Петко Петков. Професионалист. Нямам право да коментирам треньора."